Ny nettside for Lederhosen Wimmer

Håndverk, tradisjon & kvalitet i over 120 år – altså Lederhosen Wimmer. En familiebedrift i Mariazell, som er kjent spesielt for den beste pusseskinnsbruningen og for produksjon av hjorteskinnsklær av høy kvalitet. Enten det er lederhosen, gilets, jakker, jakker eller skjørt - bybutikken i Mariazell tilbyr Østerrikes største lager av håndlagde gemsene hjorteskinnsklær.

Lederhosen Wimmer ble grunnlagt i 1892 og er nå en to ganger mesterbedrift, som vedlikeholder to håndverk som har blitt sjeldne med soling og salmakeri. I mer enn et århundre har kunnskapen og teknologien knyttet til håndverket gått videre fra generasjon til generasjon.

Familiebedriften klarte ikke bare å overbevise oss om kvaliteten på produktene sine, tallrike referanser – inkludert kjente personer som Hannes Trinkl, Patrick Ortlieb eller Prof. Peter Weck – taler for Lederhosen Wimmers suksess.

For å kunne tilby håndverksvirksomheten en nettscene for arbeidet som garvermester og sekkemaker, kunne vi redesigne nettsiden sammen med vår kunde. Og resultatet er ganske imponerende - enkelt, moderne og oversiktlig!

Overbevis deg selv på: https://www.lederhosen-wimmer.at/