E-postoppsett Android Gmail-app

Følgende beskriver hvordan du setter opp en e-postkonto i Android Gmail-appen.

Du får tilgang til innstillingene som følger:
Sveip til høyre fra venstre kant. Elementet "Innstillinger" vises på nest siste plass i menyen.
I innstillingene klikker du på "Legg til konto".

I neste trinn velges e-postleverandøren.
Klikk på "Annet" her.

Deretter må du skrive inn hele e-postadressen din og klikke på "Sett opp manuelt".

Når du velger kontotype, anbefaler vi "IMAP".

I neste trinn må du skrive inn passordet ditt og bekrefte med "Neste".

Innstillingene for den innkommende e-postserveren (IMAP/POP3) er spesifisert i følgende maske.

Din fulle e-postadresse må oppgis som brukernavn.

Normalt blir passordet automatisk overtatt fra forrige trinn.

E-postserveren er "mx.koerbler.com" for å gå inn.

Bekreft oppføringene dine ved å klikke på "Neste".

Innstillingene for den utgående e-postserveren (SMTP) følger nå.

Påmelding er nødvendig, så knappen må være aktivert for dette.

Også her må hele e-postadressen din oppgis som brukernavn.

Som med innboksen gjelder også mx her.koerbler.com som server.

Bekreft oppføringene på nytt ved å klikke på "Neste".

Til slutt kan du definere dine foretrukne synkroniseringsinnstillinger og avsendernavnet ditt.

Disse innstillingene kan velges fritt.