ONLINE-HJELP

FJERNVEDLIKEHOLDSLØSNING

Har du en utfordring med en av våre innovative nettløsninger eller forstår du ikke helt en funksjon? Hold deg avslappet! Ofte er det bare en liten ting og en titt på datamaskinen din er nok til å hjelpe deg.

Vårt fjernvedlikehold er løsningen for alle saker. Dette gjør oss i stand til å gripe aktivt inn overfor deg, uansett hvor du er. Dette er ekte online hjelp - når som helst, hvor som helst. Du starter ganske enkelt vår fjernvedlikeholdsløsning og gir oss ditt øktnummer (ID) og ditt midlertidige passord. Det er det. Vi kan da få tilgang til datamaskinen din og hjelpe deg. Dette fungerer også bak brannmurer og uten å legge inn IP-adresser eller andre administrative hindringer.