E-post

Jeg kan ikke sende e-poster – hva kan årsaken være?

For at vi skal kunne fikse problemet for deg, må vi vite nøyaktig hva som ikke fungerer.

Hvis e-poster kommer tilbake og det står noe sånt som "XBL Blocking List" eller "Spamhaus" i svar-e-posten, er det svært sannsynlig at datamaskinen din er på en "blokkeringsliste". Dette betyr at datamaskinen din har en IP-adresse som er blokkert av flere anti-SPAM-servere. Av denne grunn kan du ikke sende e-postmeldinger til visse e-poster (f.eks. til GMX-adresser). Du kan prøve å skrive inn IP-adressen din der, det er som regel en tilsvarende lenke i svarmailen, som f.eks www.spamhaus.org/query/bl

Hvordan kan jeg sette opp en bortefraværende assistent?

1. Du kan logge på webmail og gjøre innstillingene dine der. (webmail.dittdomene.at)
  2. Bruker: office@yourdomain.at (skriv inn e-postadressen din her)
    Passord: eksempel passord
  3. Til venstre er det knappen "Automatisk svar"
  4. Automatisk svar aktivert?
  5. Nei: for ingen varsling – hvis du vil slå av varslingen igjen
    Ja: for å sette opp ferievarsling
  6. Nedenfor kan du skrive inn ønsket tekst og deretter lagre.

Minimumsintervall mellom to svar: 1440. Dette betyr at noen som skriver deg to, tre, fire e-poster om dagen kun vil motta automatisk svar én gang.