ONLINE HJÄLP

FJÄRRUNDERHÅLLSLÖSNING

Har du en utmaning med någon av våra innovativa webblösningar eller förstår du inte helt en funktion? Var avslappnad! Ofta är det bara en liten sak och det räcker med en titt på din dator för att hjälpa dig.

Vårt fjärrunderhåll är lösningen för alla fall. Detta gör det möjligt för oss att aktivt ingripa med dig, oavsett var du befinner dig. Det här är verklig onlinehjälp - när som helst, var som helst. Du startar helt enkelt vår fjärrunderhållslösning och ger oss ditt sessionsnummer (ID) och ditt tillfälliga lösenord. Det är allt. Vi kan då komma åt din dator och hjälpa dig. Detta fungerar även bakom brandväggar och utan att ange IP-adresser eller andra administrativa hinder.