Нова веб-страница за Pronegg-Kristeindl

Откријте ја новата: веб-страницата Pronegg Kristeindl

Ние во Körbler GmbH сме горди што ја дизајниравме новата веб-страница за нашиот ценет клиент, Pronegg Kristeindl. Беше задоволство да се работи со тимот на Pronegg Kristeindl на овој проект и да се донесе нивната единствена приказна и понуда до пошироката публика.

Pronegg Kristeindl не е само винарија, туку место на Glückво јужна Штаерска. Нивната посветеност на квалитетот, одржливоста и љубовта кон виното се рефлектира во секој детал од нивната работа. Од стрмните лозја до пријатни соби на винарите - Pronegg Kristeindl ве поканува да уживате во животот максимално.

Нашата нова веб-страница за Pronegg Kristeindl нуди не само атрактивна естетска, туку и корисничка навигација за да им обезбеди на посетителите едноставно и информативно искуство. Од информации за нивните вина до начини за посета на нивната фарма, има многу да се открие.

Би сакале да му се заблагодариме на Pronegg Kristeindl за довербата што ја дадоа во нашиот тим. Ми беше чест да учествувам во овој проект и да помогнам да се прошири нивната порака.

Ве молиме посетете ја новата веб-страница на Pronegg Kristeindl на www.pronegg-kristeindl.at и навлегува во светот на виното од Јужна Штаерска.