Koerbler на IBM World во Барселона

Фон 27-29 НОЕМВРИ 2018 г IBTM World се одржува во Барселона: „IBTM World е водечки глобален настан за индустријата за состаноци и настани и ние имаме една цел; сакаме да го инспирираме светот на настани да испорача исклучителни искуства. Веќе 31 година, IBTM World ѝ дава на глобалната заедница инспирација, деловни врски и содржина што ви се потребни за да креирате настани од светска класа за вашите клиенти“. Koerbler е претставен овде за прв пат како изложувач на настанот и ги презентира своите сеопфатни решенија во областа Управување со членството. На KundenMeister Софтверско решение во фокусот на настанот.
Штандот ќе биде споделен со три други иновативни ИТ компании:

Со нетрпение очекуваме да му посакаме добредојде на едниот или другиот клиент на саемот!
Ги имаме главните карактеристики на KundenMeister Решение во областа “Управување со членството“ резимирано:

Управување со членството

Нашето софтверско решение ви овозможува да поставите сеопфатна база на податоци за членови, вклучувајќи сопствени полиња и различни типови на членство. Интуитивниот интерфејс ви овозможува лесно да ги ажурирате информациите на вашите членови со уредување на информациите за нивниот профил, промена на нивниот истек или префрлување на нов тип на членство.

Сметководство и плаќање за членовите

Ние ви помагаме да ја креирате вашата целна страница каде што членовите ќе можат да дознаат за вашата организација и да се регистрираат онлајн за нивното членство. Можете лесно да поставите различни типови на членство кои се разликуваат во времетраењето на нивното истекување и интервалот на плаќање. Како што членовите се приклучуваат на вашата организација, тие можат да се најават во областа за онлајн членови и лесно да го видат нивниот статус или да ги ажурираат нивните лични информации и информации за плаќање.

Образование и сертификација на членови

Дозволете им на експертите, партнерите и членовите да ги споделат своите искуства, знаења и ресурси и да го направат образованието подостапно преку документација, конференции и курсеви за е-учење. Поради широкиот опсег на карактеристики, нашето решение за управување со знаење е разноврсно и ја гради основата за успешна дигитална соработка.
Дознајте повеќе за сеопфатниот софтвер во областа Управување со членството видете подолу www.kundenmeister. Со